Zaterdag 24 augustus 2019

Update situatie

Gepost op: 12 maart 2007

Het is weer een tijdje geleden dat ik een blog plaatste terwijl ik eigenlijk van plan was wekelijks te gaan bloggen. Maargoed, er is 1 simpele reden voor: drukte. Nja, druk doen houd ik niet zo van. Laten we het houden op het feit dat ik genoeg andere dingen te doen had.

Wat betreft de stand van zaken qua trainingen: ik lig voorlopig goed op schema met in mijn ooghoeken de eerste wegwedstrijd in Brakel op 14 april. De krachttraining is wat afgebouwd. De zware gewichten blijven in het rek liggen en er word alleen nog maar op explosieviteit getraind. Veel sprongoefeningen dus. De conditie is ook stukken beter dan vorige jaren. Zo'n mountainbike heeft dus toch zin!De rustperiode is ten einde dus vanaf vandaag weer elke dag skeeleren en morgen avond ook maar weer de baan trainingen in Heerde oppakken. Het weer is er in ieder geval na. De motivatie daarnaast is net zo stralend! Ik kan dus niet wachten tot we los mogen in Brakel. In de tussentijd veel kilometers maken op de 100mm wielen.

Wat betreft de 110mm wielen: deze heb ik uit m'n frames gehaald. Gewoon om weer te wennen aan het standaard formaat. Bevalt me nog niet helemaal. 110mm was in de bochten toch erg prettig. Veel grip, veel krachtoverdracht en dus veel snelheidsprogressie. Nja hopen dat het straks op m'n nieuwe skeelers (100mm frame) ook zo gaat...