Zondag 3 december 2023

Sponsoring

In samenwerking met Sporthart Sport & Organisatie Adviesbureau is dit najaar een sport en sponsor plan opgesteld voor komend (2007) skeelerseizoen. Meer informatie hierover treft u hieronder aan. Daarnaast is Free-wheel materiaal sponsor en sportcentrum Aerofitt in Hengelo (gld.) voorziet Jan-Willem van kracht- en sprongtrainingsfaciliteiten en trainigsadvies. Voor vragen of opmerking kunt u het contactformulier invullen.

Jan-Willem Bobbink "Doelen voor 2007 zijn realiseerbaar!"

Jan-Willem BobbinkSteenderen - De jeugdige Steenderense sportman uit het mooie Achterhoekse dorp is ambitieus en heeft onder begeleiding van Sporthart Sport & Organisatie Adviesbureau zelf een Persoonlijk Sport Plan opgesteld. Er zijn vooral concrete doelen gesteld, maar niet alleen op sportief gebied. Jan-Willem is dringend op zoek naar sponsoren om zijn doelen te kunnen realiseren. Samen met Sporthart Sport & Organisatie Adviesbureau is de weg ingezet om in 2007 de weg naar de top definitief in te zetten.

Jan-Willem Bobbink, is 19 jaar en al 7 jaar actief in de skeelersport. Hij heeft als jeugdrijder 5 jaar in de Oostelijke selectie gereden en in 2004 ons land als junior vertegenwoordigd op het EK. In 2005 was hij zelfs in het bezit van een NOC*NSF Topsportstatus Regionaal Talent. Jan-Willem traint momenteel twee keer zo hard als voorgaande jaren en boekt momenteel veel progressie. Hij gaat voor een of meer medailles op het NK Baan en wil de aansluiting realiseren bij de wereldsubtop. Kortom hij wil een plek afdwingen bij de Nederlandse Selectie om te kunnen rijden bij het EK en WK. Daarnaast is het constant presteren tijdens de vele wegwedstrijden bij de B-rijders de subdoelstelling.

Een seizoen bestaat uit ongeveer 40 wedstrijden. Het hoofddoel is om in de baancompetitie, 7 wedstrijden verspreid over de eerste drie maanden van het seizoen, goed te presteren. Daarnaast word er een competitie van 15 - 20 wegwedstrijden gereden in de maanden april tot en met september. Daarnaast zijn er nog enkele open wedstrijden zoals het NK baan, het NK weg en overige open en internationale wedstrijden.

Meer informatie over het sponsoren van deze topsporter in de dop, Jan-Willem Bobbink, vindt u in zijn Sport Plan!